گروه آموزشی الکترونیک و کامپیوتر

گروه آموزشی الکترونیک و کامپیوتر

برق الکترونیک ، مخابرات ، قدرت ، کنترل ، کامپیوتر
گروه آموزشی الکترونیک و کامپیوتر

گروه آموزشی الکترونیک و کامپیوتر

برق الکترونیک ، مخابرات ، قدرت ، کنترل ، کامپیوتر

کتاب FPGA و LSI های قابل برنامه ریزی

  کتاب FPGA و LSI های قابل برنامه ریزی  (تعداد صفحات : 200 صفحه | فرمت : PDF | حجم : 20.3 MB | ناشر : جهان نو | نویسنده : حامد محمد حسینی )

   فصل اول : خانواده های منطقی کلاسیک
   فصل دوم : تکنیک های
LSI قابل برنامه ریزی
   فصل سوم : طراحی
FPGA ها
   فصل چهارم : ساختارهای
PAL بزرگ
   فصل پنجم :
FPGA های مبتنی بر RAM
   فصل ششم : آنتی فیوزهای
FPGA
   فصل هفتم : انتخاب و استفاده از
FPGA ها
   فصل هشتم : بکارگیری
FPGA ها
   
FPGA
 ها نسل جدید مدارهای مجتمع دیجیتال قابل برنامه ریزی هستند که عبارت FPGA از سر کلمه های Field Programmable Logic Gate Array گرفته شده است . سرعت اجرای توابع منطقی در FPGA ها بسیار بالا و در حد نانو ثانیه است . اگر بخواهیم FPGA ها را به طور ساده تشریح کنیم ، عبارت است از یک تراشه که از تعداد بالایی بلوک منطقی -(LB (Logic Block ، خطوط ارتباطی و پایه های ورودی / خروجی (IOB) تشکیل شده است که به صورت آرایه ای در کنار یکدیگر قرار دارند . خطوط ارتباطی که وظیفهء آنها ارتباط بین بلوک های منطقی است از سوئیچ های قابل برنامه ریزی تشکیل شده اند . این سوئیچ ها بسته به نوعی که دارند ، برخی تنها یکبار قابل برنامه ریزی هستند و برخی به تعداد دفعات زیادی برنامه ریزی می شوند .
بلوک های منطقی نیز دارای انواع مختلفی هستند که عموما توسط المانی پایه ، تمامی توابع منطقی را ایجاد می کنند . به عنوان مثال بلوک های منطقی در خانواده ACT-1 از شرکت Actel ، با پایهء مالتی پلکسری عمل می کنند . به این معنا که توسط مالتی پلکسر ، توانایی ایجاد توابع منطقی مختلف را دارند .
البته تعداد ورودی های هر بلوک منطقی متفاوت است و به نوع FPGA مربوط می شود . به عنوان مثال بلوک های منطقی در خانوادهء ACT-1 ، از نوع 8 ورودی است . البته در برخی موارد به بلوک های منطقی ، سلول های منطقی نیز گفته می شود (LC) .
(به ادامه مطلب مراجعه کنید)



ادامه مطلب ...